Rólunk

Kedves Olvasó!

Egy átlagos édesanya vagyok. Aki teljesen hétköznapi módon él. Nem modell és nem is jár luxusruhákban. Milliomos férj sincs az oldalán. Sőt még nem is a fővárosban él. Hanem vidéken. Dolgozik, gyereket nevel, tanul, sportol, maga végzi a házimunkát, nem a takarítónő és ő viszi a gyerkőcöt egyik programról a másik különórára, nem a babysitter. És szeret adni, adni, adni és még adni és még azután is adni.

A divat és marketing szakmában való tíz év pörgés után váltottam és túl a harmincon, jó pár évvel az egyetemi évek után iskolapadba ültem. Így lettem magazin újságíró. Bár nem vagyok művész, sem tervező, de rajongója vagyok a szép dolgoknak, a designer alkotásoknak.  Az írás szeretete mellett kislánykorom óta jellemző rám a style affinitás, így a ruhák közelében érzem igazán jól magam. Amikor a lányom a pocakomban volt, még javában azon dolgoztam egy divatmárka marketing menedzsereként , hogyan  tudok  minél több emberre farmert húzni. Aztán , egyszer csak már nem ez lett fontos számomra, hanem az, hogy tudok olyan szetteket összeállítani gyermekeknek, amiben igazán jól érzik magukat.  Szerintem fontos, hogy gyermekkorban kialakuljon egyfajta stílusérzék, ezt pedig nyilván egy inspiráló környezet tudja előcsalogatn .Csodás dolog a gyermekek  öltöztetése, megtalálni a hozzájuk illő stílust, játszani a színekkel,  akár egy basic szettet megbolondítani kiegészítőkkel, variálni a fazonokat, játékosságot, energiát belevinni a napi outfit-be és mindezt úgy, hogy kényelmesen is érezzék magukat. Blogomat több, mint egy éve azzal a céllal indítottam el, hogy divatkedvelő édesanyáknak outfit fotókon keresztül mutassuk be,  hogyan tudnak könnyen, szerethető kombinációkat létrehozni.  A témák között helyet kapnak a luxus designer gyermekkollekciók , hiszen mi sem azokban járunk az oviba, mégis tökéletesen lehet inspirálódni belőlük. Szeretem bemutatni a tehetséges magyar édesanyákat , akiket úgy szintén, mint engem a  gyermekünk és kis világuk ihlet meg.  Ruhát terveznek, kiegészítőket varrnak, vagy éppen egy rongybabával édesítik meg a napunkat. Ma már sokkal többet jelent nekem ez az egész, mint akkor a blogírás. A munkám mellett hobbi, de mégis a mindennapomhoz tartozik.

Tartsatok velem!

Szeretettel: Turbék Ildikó

 

Sziasztok!

Anya mindig azt mondja, most születtem, aztán már milyen nagylány vagyok. És tényleg  el is hiszem neki , mert  elsős vagyok. Iskolás.  Szeretek teniszezni és legfőbb vágyam, hogy legyen nekem is egy kistesóm. Jah és egy kiskutyám. Becenevem: Pilli.

Puszi: Léna

 

Akik írnak még az oldalon:

Farsang Diána (három csodás srác édesanyja, olasz férjével és a gyerkőcökkel Trentóban él)

 

A fotókat Debreczeni Zita ,  Tálos Sarolta , Tihanyi-Knausz Tamara és Horváth Szintia készítette, melyek az oldal tulajdonát képezik. Engedély nélkül semmilyen formában nem használhatóak.