BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Hazai újdonság a babacipő készítésben!

Környezetbarát. Bio. Vegán.

Ha ezeket a szavakat meghallom, ma már egyből felkapom a fejem. Főleg akkor, ha mindez gyermektémához társul. Kétgyermekes édesanyaként azt hiszem nem is lehet más fontosabb, minthogy támogassam én is azokat az újdonságokat, amelyek a fenntarthatóság jegyében születnek meg, gyermekeink, a bolygónk jövője érdekében.

Ezért sem tudok szó nélkül elmenni Vadas Erika üzenete mellett. Szeretném, hogy Ti is értesüljetek a jó hírről. Erika lehetett az, aki elsőként jutott hozzá Magyarországon a Pinatex anyaghoz, és első a világon, aki ebből baba mokaszint varrhat.

ananász

De, hogy miért is olyan különleges dolog ez?

A Fülöp- szigetekről származó ananászlevélből készült anyag prémium termék, mivel csak nagyon kevés tervező kaphatott belőle. Abszolút vegán, 100%-ban növényi alapanyagból kerül előállításra, egyetlen egy állatkának sem kellett ahhoz meghalnia, hogy babacipő készülhessen belőlük.
Környezetkímélő. Feldolgozása során nem érintkezik kemikáliákkal, plusz vizet sem igényel az előállítása. Új munkahelyet kínál és többlet bevételt jelent az ananászfölddel rendelkezőknek. A pinatex erős, könnyű, lélegző, rugalmas anyag, ami ideális a babalábaknak.

Egyelőre Erika kisfia teszteli a mokaszinokat, de júliustól már a nagyközönség számára is elérhetőek lesznek a Tender toes – baba mokaszin / vegan baby moccasin újdonságai.

Vélemény?

Nagyra értékeljük, ha elmondod véleményed. E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.