BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Gyerekpóló használt férfiingből: Itt az új AWARE by Printa nyári kollekció

Láttátok már a Printa új kollekcióját?

Annak ellenére, hogy inkább kutyások vagyunk, mint cicásak, nem tudunk elmenni a Printa cicás ruhái mellett. Annyira vidám hangulatot árasztanak, hogy muszáj volt beszereznünk belőle egy szettet. Majd meglátjuk, ha Léna felveszi, vált e ki valamiféle érzelmet a házi kedvencünkből, Zillából. Igaz kisebb a kutyánk egy jól lakott kandúrnál, mégis rendre harciasan lép fel a macska haverjai  előtt. Na de hagyom is erről a sztorizgatást.

Nézzük inkább a lookbook fotóit és azt, hogy miért különleges ez a kollekció…?!

unnamed

Gyerekpóló használt férfiingből

Mindig is nagyon szimpatikus volt nekem a márka, hiszen Zita a Printa megálmodója a fenntarthatóság jegyében tervezi és készíti a ruhákat, minimális hulladékfelhasználással, vagyis a korábbi textil hulladékok újrahasználásával. Ráadásul most a gyermekeit is bevonta a tervezésbe. Az eredmény pedig elképesztően aranyos lett.

“Van, amit nem lehet elég korán kezdeni. A tervezést sem. Legújabb fenntartható kollekciónk két fiatal dizájnere saját korosztályát lepte meg a szezon legfrissebb darabjaival. Blanka (9 éves) fekete macskás grafikát tervezett, melyet sálra, sapira, ruhácskára és leggingsre is felvittük, mert szerencsére ebből a cica printből sosem elég. Áron (7 éves) pedig őrületes fejeket rajzolt, amik az egyszerű szabású pólókat is megbolondítják. Az örök kedvenc rókás minta mellé nonfiguratív szitanyomatok is társultak, amik hol tunikán, hol pulcsin köszönnek vissza ránk. A kollekció darabjai színezékmentes pamutmaradékokból és használt férfiingekből készültek, a kézi nyomatokhoz pedig környezetkímélő vízbázisú festékeket használtunk.”

_DSC2519k2

_DSC2246k2

_DSC2114k2

_DSC2037k2

A ruhák a Printa üzletben (Printa, Rumbach Sebestyén utca 10.) és a printa.hu webshop-ban kaphatóak. Fotó: Hajas Orsolya Modellek: Blanka, Alice, Áron, Abigel, Angela, Ilija, Matija, Pavle

Tervezők: Halász Blanka, Halász Áron, Majoros Zita

_DSC2556K

 

Augusztusban ( ha van kedvetek), egyeztessünk és tartsatok velünk egy Printa showroom látogatásra!

Ildikó&Léna

Vélemény?

Nagyra értékeljük, ha elmondod véleményed. E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.